Google billige canada goose2kz7

27 Mart 2011 Yazan: Cevher

Trucking Association afholdt en gratis webinar i dag, for at forklare, hvordan ændringer i de midlertidige Foreign Worker (TFW) program vil påvirke provinsens luftfartsselskaber. Provincial Nominee Program (PNP), kan en anden metode luftfartsselskaber bruge til hurtigt spore permanent opholdstilladelse af støtteberettigede langdistanceflyvninger lastbilchauffører.

Michael Patterson af Pro Leje Solutions tackles de TFW programændringer, og der var mange til at diskutere. Programmet er kommet under beskydning i de seneste måneder på grund af påstået misbrug.

En af de største ændringer er den tidligere krævede Arbejdsmarkedets udtalelse (LMO) er blevet erstattet med et marked konsekvensanalyse Labour (LMIA). Den LMO tog hensyn kun gældende lønsats, men LMIA mener også, den provinsielle løn sats.

Antallet af midlertidige udenlandske arbejdstagere en virksomhed kan leje er begrænset, medmindre de betaler mere end de fremherskende og provinsielle lønsatser. det er $ 21,69. er $ 23 pr time og i Alberta det varierer fra $ 25 / time i Edmonton til $ 22 i Calgary. Arbejdsgivere skal betale mere end både den provinsielle løn og den fremherskende løn, hvis de vil undgå hætten, der begrænser antallet af TFWs de kan anvende. (Hætten har til formål at begrænse andelen af ​​arbejdstagere beskæftiget under TFW-programmet til 10% i 2016). og Alberta anses for at betale truckere en lav løn og så arbejdsgiverne der vil blive udsat for hætten.

En anden stor ændring af TFW indebærer omkostninger, som er steget 360% til $ 1.000 pr ansøger, selv for ansøgningen afvises. Chauffører, der bliver betalt løn, der overstiger det provinsielle og gældende satser kan bo i Canada i to år under programmet, men lavtlønnede kan bo for kun et år.

Ved høje lønmodtagere, vil arbejdsgiverne nødt til at fuldføre en 11 side overgangsplan, som viser de trin, som et selskab har truffet for at hjælpe deres TFWs i at blive fastboende. Den LMIA er også 11 sider, hvilket betyder nogle ansøgere skal indsende 22 sider af papirarbejde for hver TFW.

Overgangen Planen er ikke så besværlig som de gør det til at være, sagde Patterson. Det er faktisk ting gode arbejdsgivere allerede gør.

Dog vil disse overgangsplaner være underlagt revision og transportører bliver nødt til at bevise, at de har fulgt op på alt, hvad de er skitseret i planen.

Du vil blive revideret på de løfter, du har foretaget i overgangsplaner, Patterson advarede, at bemærke revisorer vil ønske at se, hvor mange TFWs lykkedes skiftet til fastboende.

TFW program revisorer vil også være på udkig efter bevis arbejdsgivere har annonceret positionerne gennem passende kanaler i Canada. Arbejdsgiverne bliver nødt til at vise bevis for deres målrettede rekruttering reklamer, herunder antallet af canadiere, der anvendes, og hvorfor de ikke blev ansat.

Canadiske ansøgere fra ud af provinsen bliver nødt til at blive udvidet de samme høfligheder som midlertidigt udenlandske arbejdstagere, Patterson advaret. For eksempel, hvis en Nova Scotia udlænding ansøger om en drivende job i Alberta, skal luftfartsselskabet hjælpe med bolig- og / eller flytning omkostninger, hvis de tilbyder sådanne ydelser til de midlertidige udenlandske arbejdstagere.billige canada goose Ignorerer canadiske ansøgere fra ud af provinsen kunne få et luftfartsselskab i problemer under programmet; revisorer vil se beviser du har fulgt op med disse ansøgere og ikke smide deres ansøgninger til papirkurven bin bare fordi de boede i en anden provins.

De forventer, at du har på hånden genoptages, og du har brug for at bevise du ikke nå ud til disse mennesker, Patterson forklaret.

På stedet kan udføres audits med så lidt som 48 timers varsel, og al dokumentation skal være klar til kontrol.

Og når midlertidige udenlandske arbejdstagere er blevet bragt i, revisorer vil også være på udkig for at sikre, at de er ikke givet særbehandling i canadiske bilister. For eksempel, hvis det er nødvendigt fyringer, canadiske bilister bør ikke være den første til at gå.

Hvis der er visse arbejder, der er til rådighed inden din virksomhed og det betaler mere eller har tilføjet fordele, skal du have en politik for, hvordan dette arbejde er uddelte, Patterson rådgivet. Hvis canadierne er holdt udenfor, fordi du giver mere eller bedre betalt arbejde til midlertidigt udenlandske arbejdstagere, vil disse ting blive kigget på. De er også at se på, hvordan du behandler canadierne på din arbejdsplads. Hvis der er en mangel på timer, som sætter dem først? Hvis der er en fritstille situation hvem du afskedige først? Hvis du holder de midlertidige udenlandske arbejdstagere og afskedige canadierne, du kommer til at have et problem med din revision.

En anden faldgrube at undgå er betaling af kontant forskud til TFWs at hjælpe dem med at få afgjort, uden skriftlig fradrag aftale på plads. Uden et fradrag aftale, kan transportører nødt til at betale de penge, de senere trækkes fra TFW s paycheque tilbage.

Omkring hver fjerde arbejdsgivere anvender midlertidige udenlandske arbejdstagere kan forvente at blive revideret. Dokumenterne skal opbevares i mindst seks år. PNP, en anden mulighed for transportvirksomheder, der ønsker at finde langdistanceflyvninger lastbilchauffører. Dette program er beregnet for udenlandske førere, der allerede i provinsen på en arbejdstilladelse, der gerne vil blive fastboende.

Arbejdsgiveren og føreren i fællesskab indgive en ansøgning, og hvis berettiget, kan føreren derefter være i stand til hurtigt styr med helpf af den føderale regering deres faste opholdsstatus. Programmet gælder kun for lange træk lastbilchauffører; lokale bilister behøver ikke at anvende.

For at kvalificere sig til programmet, skal lokomotivføreren have været ansat i ni måneder, før du sender deres ansøgning, skal bevare deres ansættelse gennem PNP processen, skal opfylde sproglige krav, og har afsluttet gymnasiet, skal være juridisk arbejde her og skal vise, at de? re økonomisk etableret. Klasse 1 licens og luft bremser påtegning og har minimum to års erfaring som et langt sejt træk lastbilchauffør inden for de tre år. Der er en $ 550 gebyr. Og for yderligere oplysninger om det midlertidige Foreign Worker programmet, gå her.

Den midlertidige udenlandsk arbejdstager program er et stort program, og også en tiltrængt program. Langdistanceflyvninger sektor af trucking verden er unik og har sit eget sæt af problemer. Vi kæmper for at holde bilister i sædet på grund af karakteren af ​​virksomheden. Dette vil også blive endnu mere forsøger som befolkningen bliver ældre. Det nye regelsæt ikke arbejde på den måde de har gennemført lønstrukturen vi betaler højere end mindstelønnen, men på grund af vores adresse, vi straffes ikke en rimelig situation. Jeg tror den høje løn kategori ville være mere egnet til langdistanceflyvninger industrien, ikke kun for den løn, men også niveauet af viden bør ikke klassificeres som lav løn. Håber at have ændringer eller vi vil være kort flere bilister i en alle klar konkurrencepræget marked for chauffører.

USA er kort på omkring en million langdistanceflyvninger lastbilchauffører, hvor chaufførerne tjener mere end deres canadiske kolleger. Dage er ikke langt, når USA vil begynde at krybskytteri canadiske lastbilchauffører og de fleste bilister vil simpelthen hoppe på denne mulighed på grund af bedre vejinfrastruktur, kørsel betingelser, lønninger osv Til mange regler og forsætlige forhindringer er ikke svare dygtighed mangel. Ingen arbejdsgiver vil ansætte en udenlandsk arbejdstager, hvis der er canadiske arbejdere. En udenlandsk arbejdstager kan bare gå væk fra jobbet og starte med nye arbejdsgiver som en canadisk. Frem for alt intet land vil bringe i udenlandske arbejdstagere, hvis det har nok erhvervsaktive befolkning. Canada er næststørste land befolkning blot 33 mio og barske vejrforhold, i de fleste tilfælde, især for landarbejdere fjerntliggende, isolerede og deprimerende arbejdsforhold. Den nederste linje er i slutningen af ​​dagen Canada kan ikke overleve uden udenlandsk arbejdskraft.http://www.dcanadagooseonline.top/ Der er de fleste jobs, Canadian ikke vil gøre for enhver pris og fattige udenlandske arbejdstagere har grunde til at tage de job, så de kan foretage ændringer i deres og familier bor. Nå Canada kan se resultater ved at stoppe midlertidig udenlandsk arbejdstager i et år, så vil man se, hvordan landbruget, kød planter, hotel og restaurant industrien vil overleve. Jeg har set folk bor og arbejder i sådanne isolerede betingelser, fordi de ikke har noget valg eller har grund til at være der, hvor de fleste canadiske vil ikke for en enkelt dag.

Har du nogensinde mærke til, at alle de udenlandske arbejdere er altid fra 3. verdens lande?

At fordi dårlige virksomheder foretrækker at ansætte slave løn 3rd verden land arbejdere end at ansætte canadiere, som kræver en anstændig løn.

Der er en Tim Horton her i Edmonton på tværs af gaden fra McEwan kollegium. Man skulle tro, et kollegium på tværs af gaden ville være en god kilde til ivrige arbejdere. Og da jeg var barn, de steder overlevede på studentermedhjælpere, der ønskede at finansiere deres studier.

Men på det Timmy, på tværs af McEwan kollegiet alle arbejdstagere er udlændinge, der knap nok kan tale engelsk.

Hvis din virksomhed ikke kan fungere på markedet, du er i uden import af slave løn 3. verden arbejdskraft, end din virksomhed ikke bør eksistere.

have været i canada siden midten af ​​Feb 2014. ? hvordan man kan spørge simple ans stoppe kørsel i tre dage og se, hvad råbet bliver også sige, hvor vigtigt drivere er så ja vi Proffessional der holder 90 procent af livet blodet flyder i dette store land WAKE UP eller det vil være for sent NÅR DU kan miste de udenlandske arbejdstagere med dårlige PRESSE NYHEDER og den måde kan behandles

ŞiirFM arşivindeki tüm şiirleri, fon müzikleri dinlemek ve indirmek (download) için tıklayınız.

. . .

Degerli yorumlarinizi bekliyoruz..

You must be logged in to post a comment.


Tüm Tv Yedek Parçalarını Tv Yedek Parça MerkeziLcd Tv, Led Tv, Plazma Tv, Yedek Parçalarını Stoktan, Aynı Gün Kargo İle Tedarik Edebileceğiniz Online Satış Sitesi.

Siir Fm | Fon Müzikleri | Bedirhan Gökçe | Kahraman Tazeoğlu | Şiir BUL | Sitemap
Copyright © 2007 - 2019 SiirFm.COM